Yrittäjästä

Hei! 

Olen Kranssitaivaan yrittäjä Anniina. 

Opiskelen LAB-ammattikorkeakoulussa tradenomiksi ja suuntaudun markkinointiin. Markkinoinnin opiskelijat perustavat vuosiluokkansa kanssa osuuskunnan, jonka kautta opiskelijat tekevät erilaisia projekteja yrityksille. Minä kuulun markkinointisuuskunta DECAS Marketing osk:aan. Projektit ovat pääsääntöisesti markkinointia kuten mainosvideoiden, nettisivujen tai esitteiden tekoa.

Saimme syksyllä 2021 asiakkaan, joka antoi koko Kranssitaivas -yrityksen tiimini käyttöön. Projekti sisälsi markkinointia erilaisin keinoin sekä kranssien myyntiä. Projektiryhmässämme oli kolme tiimiläistä ja minä toimin projektipäällikkönä. Saimme projektin hyvin toteutettua, mutta kransseja jäi vielä reilusti. Kranssitaivaan edellinen omistaja halusi luopua Kranssitaivaan lopuista tuotteista ja lopetella toiminnan omalta osaltaan. Olin jo pitkään haaveillut yrittäjyydestä, mutta tilaisuutta aloittamiseen ei ollut ollut kuten ei tuotettakaan. Nyt sain ensiluokkaisen tilaisuuden ostaa Kranssitaivaan loppuvaraston ja kokeilla yrittäjyyttä toiminimen kautta. 

Kranssitaivas on henkilökohtainen projektini kehittyä yrittäjänä. Ennen kaikkea tämän yrityksen pyörittämisessä päätavoitteena on oppiminen. Niin tuotteesta, yrittäjyydestä kuin itsestäni. 

Tervetuloa Kranssitaivaaseen!

Alla kuvat arkeani ilahduttavista rakkaista lemmikeistäni

Samojedi-suomenlapinkoira Uuno ja maatiaiskissa Elvis.
20211214_223321
Maatiaiskissa Viiru olisi halunnut jouluksi mummolaan lähetettävän kranssipaketin mukaan.